sajt-3-1.png

Група грађана СВИЛАЈНАЦ ЧУВА БУДУЋНОСТ, окупљена око става да су свакодневни проблеми са којима се срећу грађани Свилајнца важнији од дневно-политичких превирања, стала је иза тима људи који су претходних дванаест година водили локалну самоуправу и били у служби Свилајнчана.
 
Четрдесетседморо кандидата међу којима има чланова различитих странака, али и нестраначких личности, наступиће на предстојећим изборима за одборнике СО Свилајнац на заједничкој листи Предраг Милановић - СВИЛАЈНАЦ ЧУВА БУДУЋНОСТ. На листи су угледни, искусни и стручни људи који су у протеклом периоду показали да могу да реализују капиталне пројекте, али и наши млади суграђани са новом енергијом и новим идејама, Свилајнчани који желе да остану у свом граду и да у њему стварају још бољу будућност.
 
Свилајнац је у протеклих дванаест година стекао резултате и поштовање. Свилајнац има амбијент и потенцијале за развој привреде и пољопривреде. Свилајнац има углед у земљи и иностранству. Свилајнчани имају пријатеље. Имамо искусне домаћине, успешне младе људе, тим вредних и способних људи.

 

Свилајнац има грађане који знају да изаберу најбоље.

 

Свилајнац ИМА И БУДУЋНОСТ, само треба да је сачува!

 

Финансијски извештаји:

 

 
 
 

Претрага