svilajnac-se-ne-plasi.jpg

Свилајнац се не плаши, СВИЛАЈНАЦ СЕ ВОЛИ!

Неки политички актери у Свилајнцу годинама ништа нису радили за своја села и свој град. Заправо, можда и јесу за своје село, али оно није у нашој општини. А кад су се коначно активирали, боље је да нису. Добили су прилику да у пар институција покажу шта знају, да поправе нешто ако није како треба… Међутим, уместо било каквог помака на боље, за мање од месец дана уверили су нас како би Свилајнац изгледао када би грађани указали поверење њима и њиховом стратешком партнеру. Дајте људима власт, па ћете видете какви су. Дајте им да воде вртић, болницу, странку, шта год.

Уместо да представе програм изградње Свилајнца, обећали су нам изградњу затвора за неистомишљенике у Свилајнцу. Уместо да од министра изнуде неку помоћ, тужили су привреднике који их не подржавају, па сад инспекције вршљају по Свилајнцу и плаше бираче. Уместо да их Координатор научи како да учине нешто за грађане, он им је донео стратегију уништавања, страха и уцена.

Због предстојећих избора, грађани наше општине остају без својих изабраних лекара. Људи који нису из Свилајнца изабраће Бобовцима, Војштанима, Грабовчанима нове изабране лекаре! Због панике која их хвата кад помисле како ће, 22. јуна, да изађу Вучићу на очи, спремни су да раде на штету својих комшија, да прете васпитачицама које брину о нашој деци, да смењују докторе који лече наше родитеље.

Због такве политике, млади, паметни, способни људи напуштају Србију. Не смемо више да дозвољавамо да било ко напусти Свилајнац, ма ког лидера и ма коју странку подржавао. Кад сване дан после ових избора, једини ко треба и ко ће сигурно отићи из Свилајнца је Координатор. Ми остајемо!

Претрага